Claudia Santbergen – van Beusekom
Baby & Familie fotograaf

Claudia Santbergen – van Beusekom is de Baby & Familie fotograaf van Boxtel en omgeving

 
Den Bosch – Eindhoven
 
Hallo! Ik ben Claudia, 29 jaar oud, getrouwd met Maurice en trotse mama van twee prachtige kindjes: Otis en Vieve.
“Vanaf de geboorte van ons eerste kindje ben ik gestart met mijn eigen studio. Al snel kwam ik erachter dat mijn hart echt ligt bij Baby & Familie fotografie. Want, baby’s en kinderen fotograferen is zo fantastisch! 
Ik vind het prachtig om te zien dat elk baby’tje al vanaf het begin af aan zijn of haar eigen unieke karakter heeft. Hoe jong dat ze zijn, geven ze al heel goed aan wat ze wel en niet willen. Ik vind dat je dat als mama maar zeker ook als fotograaf dit moet kunnen aanvoelen en hier op in moet kunnen spelen. Op deze manier maak ik altijd oprechte foto’s van kindjes. Oprecht blije foto’s. Foto’s zijn niet alleen mooi, ze zijn veel meer dan dat. Ze gaan een mooie herinnering zijn aan een super leuk moment!
Ik vind het fantastisch als ik dit voor jullie mag doen en jullie gezellig bij mij langskomen!”
 
 Je kunt bij mij terecht voor een zwangerschapsfotoshoot, newborn fotoshoot, een baby fotoshoot, broer/zus fotoshoot, kids fotoshoot, Cake Smash fotoshoot. Voor de familie fotoshoots gaan we heerlijk naar buiten, de natuur in! De Kampina van Boxtel heeft zoveel moois te bieden!
Ik ben zo trots op mijn eigen thuisstudio, die vastberaden elke dag doorgroeit. Ik zit vaker volgeboekt dan dat ik plek heb. (Dus boek op tijd, lieve ouders.) Daarnaast komen ouders en kindjes uit heel Nederland om bij mij op de foto te gaan. Dat is zo’n mooi compliment!

Waar is je studio?
 
Photostudio Claudia is een knusse thuisstudio in 
het gezellige Brabantse Boxtel.
Boxtel ligt tussen ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg in en is goed bereikbaar met de auto en met de trein. Voor de deur op de parkeerplaats is altijd voldoende (gratis) parkeerplek. 
Je herkent het huis ook goed aan het Photostudio Claudia logo.

 
Mijn thuisstudio bevindt zich op de 1e verdieping 
en is ingericht op baby fotografie. Dus inclusief wandcommode om je kindje te verschonen of om te kleden. 

“Het zien van lieve vrolijke toetjes en
trots lachende ouders, dat maakt mij zo blij!”
“Hopelijk tot snel!
Liefs, Claudia”