Hoera! Claudia is zwanger! Wat betekent dat voor de shoots?
 
Ik zit momenteel helaas helemaal volgeboekt met shoots tot aan mijn zwangerschapsverlof op 1 november 2021. Tot maart 2022 ben ik met zwangerschapsverlof en genieten ik en mijn gezin van de komst van ons baby meisje. Daarna kun je weer terecht voor een leuke fotoshoot! Stuur mij gerust een berichtje om alvast te reserveren of als je twijfelt of ik alweer aan het werk ben. Je kunt mij mailen of via Whatsapp een berichtje sturen. Ik reageer sowieso binnen een dag. Klik hiervoor rechtsonder deze pagina op het Whatsapp icoontje.

Ik hoor heel graag van je!
 
Wie is Baby & Familie fotograaf Claudia?
Hallo lieve allemaal,
Ik ben Claudia, getrouwd met de allerliefste Maurice en trotse mama van een lieve en energieke peuter genaamd Otis, die geboren is in 2019. Zwanger zijn en een kleintje krijgen vond ik zo bijzonder! Een kleintje krijgen vond ik het meest uitdagende, maar voornamelijk het mooiste wat ik ooit heb gedaan.
En… nog steeds! Want in December 2021 verwachten wij ons 2e kindje!
Je kleintje groeit zo hard en verandert de eerste weken en maanden zo snel. Deze mama weet het uit ervaring, de foto’s die nu genomen gaan worden, zijn het zo waard. Ik leg heel graag deze bijzondere momenten op een prachtige manier voor jullie vast, zodat jullie deze momenten voor altijd kunnen blijven koesteren.
“Dat iedereen zich op z’n gemak voelt,
vind ik het allerbelangrijkste!”

Claudia’s achtergrond

Claudia heeft gestudeerd aan de kunstacademie AKV St. Joost in Den Bosch en zich verdiept in vormgeving en fotografie. Ze wilde zich hierna toch meer verdiepen in Marketing en Communicatie en studeerde af aan de Fontys Economische Hogeschool met HBO Communicatie. Ze heeft na haar opleiding, een paar jaar in de Marketing en Communicatie branche gewerkt. Ze miste de creatieve uitdaging en wilde haar droom gaan realiseren: mama én fotograaf worden. In 2018 begon ze als zelfstandige vormgever en retoucheerder voor fotografen, bedrijven en particulieren. Met de opgedane kennis, opende Claudia haar eigen thuisstudio in Boxtel. Ze begon met portretfotografie, maar ze kwam er al snel achter dat ze het fotograferen van baby’s en jonge kindjes het allerleukste vindt. Daar ligt haar hart. 

Je kunt voor allerlei shoots bij Claudia terecht. Haar Cake Smash fotoshoots, Newborn fotoshoots en Familie Buiten fotoshoots zijn het populairste. 

Het is Claudia’s ambitie om te beste Baby & Familie fotograaf van omgeving Den Bosch, Boxtel en Eindhoven te worden. Ondanks ze nog veel wil groeien met haar fotografie en haar bedrijf, komen er nu toch regelmatig al mensen en kindjes vanuit heel Nederland en België naar Claudia’s bescheiden thuisstudio in Boxtel om bij haar op de foto te gaan. En, dat is zo’n mooi compliment! 

“Het zien van lieve vrolijke toetjes en
trots lachende ouders, dat maakt mij zo blij!”
“Hopelijk tot snel!
Liefs, Claudia”
Heb je een vraag? Stuur me een bericht