Recensies over Newborn shoot Boxtel
Photostudio Claudia

"Claudia heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens onze newborn shoot. Er was ook veel keuze in kleding waardoor je in een redelijk korte tijd veel verschillende foto’s hebt. Heel erg blij met de foto’s van ons meisje."
Michelle Roos-Leijten | Newborn shoot thuis
geschreven op: 29/03/2021
"Claudia, bedankt voor de mooie foto’s en je engelengeduld met die twee kleine draken!"
Ruby Kafui | Baby & Kids shoot
geschreven op: 05/03/2021
"Het decor naar wens, super mooi gemaakt bij de cake smash shoot en incl. een heerlijke taart!
Wij hebben genoten hoe onze kleine man daar in dook! Geweldig!!"
Karin; Mama van Colin | Cake Smash
geschreven op: 13/12/2020
"Super leuke newborn shoot gehad! Leuke aankleding.
Claudia neemt er de tijd voor. Erg tevreden over de kwaliteit van de fotos "
Sophia; Mama van Milou | Newborn shoot studio
geschreven op: 18/08/2020
"Per toeval kwamen wij bij Claudia terecht voor een luchtballon shoot met onze (net)driejarige dochtertje. Hoewel we Jacky vooraf hadden voorbereid, gooide ze aangekomen op een prachtige buitenlocatie, haar kont in de krib. Dus werd het wat improviseren. Wij hadden voor de zekerheid op elkaar afgestemde kleding aan (vooraf hadden we daar niet echt afspraken over gemaakt met Claudia) en Claudia ‘schoot’ erop los terwijl wij met Jacky door het veld liepen, haar in de ballon hielpen en naar de kikkers keken. Het werd een hele ongedwongen shoot en het resultaat is een mooie serie foto’s waar de geborgenheid en liefde vanaf spat. Gelukkig ook veel leuke foto’s van Jacky alleen want daar ging t immers om. Super knap hoe Claudia inspringt op de situatie, improviseert, een hele ongedwongen sfeer creëert, je op je gemak stelt en met een heel mooi resultaat komt. Wij zijn er heel blij mee, zeker een aanrader! (En de rit loosdrecht- Boxtel meer dan waard!)"
Femke, Marcel & dochter Jacky | Luchtballonshoot buiten
geschreven op: 10/06/2020
5/5
"Super leuk gedaan!"
Niki; Mama van Emmely
geschreven op; 15/03/2021
"Gedurende de Corona crisis, waarin een zwangerschap toch niet helemaal is wat je er van hoopt, hebben we besloten om een buiten zwangerschapsshoot te doen met Claudia. Zo hadden we toch een moment om wat meer aandacht te besteden aan deze bijzondere gebeurtenis. Ze is echt geweldig! De shoot was gezellig, ontspannen en vooral enorm geslaagd. We zijn hartstikke blij met het resultaat 🙂 "
Marlijn & Adam | Zwangerschapsshoot buiten
geschreven op: 28/05/2020
5/5
"Onwijs gave cake smash gehad van onze Jake! Van te voren alles besproken, super fijn meegedacht door Claudia! De dag zelf was een groot succes ! Claudia is erg geduldig, straalt rust uit en heeft snel contact met Jake waarop de leukste foto's vanzelf kwamen. Binnen een week hadden we de foto's en zijn heel erg tevreden, ze zijn super mooi geworden ! Wij zijn super tevreden en komen graag nog eens terug!"
Birthe & Remie | ouders van Jake
geschreven op: 11/04/2020
5/5
"We hebben een erg leuke cakesmash fotoshoot van onze dochter gehad die binnenkort 1 jaar wordt. Alle wensen werden vooraf uitgebreid besproken en de fotoshoot was geheel naar onze wensen. Binnen een week konden we de foto's uitzoeken en hadden we ze digitaal. We zijn erg tevreden met de prachtige foto's! Zeker een aanrader!"
Corinda & Jan | ouders van Thirza
geschreven op: 24/03/2020
5/5
"We hebben een erg leuke cake smash shoot gehad. De aankleding was helemaal naar onze wens gedaan. Ze kan echt allerlei stijlen creëren en past het geheel naar je wens aan. Ook tijdens de shoot wist ze onze dochter helemaal in te pakken, hierdoor zijn het erg leuke en natuurlijke foto's geworden. Echt een aanrader!"
Michiel & Steffy | ouders van Roos
geschreven op: 08/04/2020
5/5
"Geweldige fotoshoot gehad bij Claudia! Het resultaat is geweldig! We hebben de foto's gebruikt voor de uitnodiging voor het feest!"
Cindy & Rob | ouders van Vic
geschreven op: 11/02/2020

Jouw ervaring

Heb je ook een shoot gehad bij Photostudio Claudia? Ik hoor heel erg graag hoe jullie ervaring is geweest! Vul hieronder het formulier in om je recensie toe te voegen.
Alvast heel erg bedankt!