XL Cupcake Taartje

Het standaard taartje wat bij de Cake Smash fotoshoot zit inbegrepen, is het XL Cupcake taartje. Dit taartje is 15 cm breed en de kleuren van het bakje en de botercreme mag je helemaal zelf kiezen.
Wil je iets anders dan het XL Cupcake taartje? Dat kan ook! Bijvoorbeeld een Drip Cake of een Naked Cake. Laat je inspireren door de onderstaande taartjes of bedenk het helemaal zelf.
taart
taart
Naked Cake (extra taart toeslag)
taart
taart
taart
taart
taart
taart
Drip Cake (extra taart toeslag)
taart
Panter taart (extra taart toeslag)
taart
taart
Extra grote XL Cupcake (extra taart toeslag)
Extra grote XL Cupcake (extra taart toeslag
taart
taart
taart taart Naked Cake (extra taart toeslag) taart taart taart taart taart taart Drip Cake (extra taart toeslag) taart Panter taart (extra taart toeslag) taart taart Extra grote XL Cupcake (extra taart toeslag) Extra grote XL Cupcake (extra taart toeslag taart taart

Thema's

"Hand in hand, oog in oog, alle kleuren van de regenboog!"
Het is niet voor niets dat dit liedje in mijn hoofd komt als ik naar mijn decoratie voorraad kijk...
Je kunt namelijk uit alle kleuren en kleurencombinaties kiezen die je wilt,
voor de Cake Smash fotoshoot van je kindje.

In de stijl van het Geboortekaartje

Dit is zó leuk! Stuur een foto van het geboortekaartje van je kindje en ik neem de kleuren en (eventueel) de dieren op het kaartje als uitgangspunt voor de aankleding en decoratie van de fotoshoot!

Speciale wensen?

Wil je liever een grotere taart dan 15 cm breed? Of een hele hoge? Misschien een taartje wat minder suiker bevat? Of een taartje aangepast aan de voedselallergie van je kindje? Of wil je misschien heel iets anders dan een taart? 

Alles is mogelijk! Stuur me gewoon een berichtje.